Vægttabsuniverset Linda

Hej! Jeg er Linda

Certificeret Kostvejleder, Personlig Træner og Mentor med speciale i frygt, skyld og skam

De seneste 17 år har jeg hjulpet mine klienter med at skabe sig en bæredygtig livstil, hvor de passer på sig selv mentalt og fysiske.

Min rejse startede i 2000 hvor jeg flyttede hjemmefra og skulle skabe min ege hverdag. Her begyndte jeg at tage på selvom jeg dyrkede sport og aldrig tidliger havde skulle tænke over min vægt.  Jeg syntes jeg spiste normalt og rimelig sund. Jeg spiste almindeligt som alle andre omkring mig, spillede badminton flere gange om ugen og alligevel steg min vægt uden at jeg forstod hvorfor.
Jeg startede på min kostvejleder uddannelse og så knækkede jeg koden til min stigende vægt. Jeg tabte ca 10 kg så jeg igen kom ned på den vægt jeg havde inde jeg flyttede hjemmefra. Den vægt har jeg hold frem til i dag hvor jeg er 43 år, fraskilt og mor til en dreng på 11år.

For mig er det vigtigt ikke at overkomplicere vægttab og sund livsstil. Vi har rigeligt at skulle tage os af og leve op til i hverdagen.
Jeg sætter en ære i af aflive myter.
At skille skidt fra kanel så det bliver muligt at  slutte fred med os selv, maden og træning  og skabe den livstil vi hver især vægter højest.