Vægttabsuniverset Linda

Hej! Jeg er Linda

Certificeret Kostvejleder, Personlig Træner og Mentor med speciale i frygt, skyld og skam

Jeg er en certificeret kostvejleder, personlig træner og mentor med et særligt fokus på at hjælpe mine klienter med at overvinde frygt, skyld og skam. Gennem de sidste 17 år har jeg hjulpet mine klienter med at etablere en bæredygtig livsstil, hvor de tager vare på både deres mentale og fysiske sundhed.

Det har jge gjort igennem foredrag, undervisning, hold forløb og 1:1 vejledning

Min personlige rejse begyndte tilbage i 2000, da jeg flyttede hjemmefra og skulle etablere min egen dagligdag. På trods af at jeg dyrkede sport og aldrig tidligere havde bekymret mig om min vægt, begyndte jeg at tage på. Jeg mente selv, at jeg spiste sundt og normalt som alle andre omkring mig, og jeg spillede badminton flere gange om ugen. Alligevel steg min vægt uden at jeg kunne forstå hvorfor.

Jeg besluttede mig for at uddanne mig som kostvejleder og fandt endelig ud af, hvorfor min vægt var steget. Jeg tabte ca. 10 kg og kom ned på den vægt, jeg havde inden jeg flyttede hjemmefra. Den vægt har jeg holdt fast i lige siden. I dag er jeg 43 år, fraskilt og mor til en 11-årig dreng.

For mig er det vigtigt, at vægttab og sund livsstil ikke bliver for kompliceret. Vi har allerede rigeligt at tage os af i hverdagen. Jeg stræber efter at aflive myter og adskille sandt fra falsk, så det bliver muligt for os at slå fred med os selv, maden og træningen, og skabe den livsstil, som hver enkelt af os vægter højest.

Mit CV

 

KOstvejler

Uddannet Slankekonsulent fra At Work Skolen

Kostvejler fra Nymanns kostuddannelse

Sundhedscoach fra At Work Skolen

Sundheds tjek fra At Work Skolen

MadmyteModulet fra MadRoinstituttet

Personlig Træner

Certificeret Process Træner fra At Work Skolen

Holdinstruktør fra Instruktørskolen

TRX Instruktør fra Activeaid

Smertekursus fra Smertevidenskab

Underviser på

Kostvejleder uddannelse

Massør uddannelse

Peronlig Træner uddannelse

F L O W Specialist

Certificeret hos Anja Vintov på basis modul og overbygning

Shadow Facility Trainer

Certificeret hos Pernille Melsted

Massør

Uddannet Lægeeksamineret Fysirorisk Massør fra At Work Skolen.

Multipassioneret person

Hvis du vil se mere om hvad jeg også laver i dagligdag kan du læse mere op LivsBasis, OnlineBizzBasis og SlyngeSkolen som jeg også står bag.