fbpx
Challenge

Klar på en CHALLENGE?

🚩Det går ganske enkelt ud på IKKE at hoppe på en challenge som får dig til at føle at du igen er uduelig og har rygrad som en regnorm.

Efter nytår og efter sommerferien vrimler det med challenges man kan kan hoppe på. Men se dig godt op for selvom det kan virke attraktivt at gå all ind på at give den fuld skrald, så kan det give bagslag når man fejler.

Og langt de fleste af os vil fejle i disse ofte ret urealistiske og virkelighedsfjerne challenges.

Se dig om og lad dig inspirere at de mange challenger der er derude lige nu, men vid at du ikke behøver at følge dem til punkt og prikke for at få succes.

✅I stedet for at gå all in, så pluk og mærk efter hvorfor netop den challenge taler til dig.

❤️Det kan være at detox challengen faktisk taler ind i at du har brug for at gøre plads til flere grøntsager eller vand i din hverdag i stedet for at kun at drikke sodavand og spise slik.

❤️Det kan være at squath challengen faktisk taler til dig fordi du har brug for dagligt at bevæge dig så du mærker at din krop kan andet end at sidde og ligge på sofaen.

Så i stedet for at hoppe på en hjernedød challenge, som får dig til at føle som en fiasko når du ikke kan overholde den, så lav en liste med ting du gerne vil gøre for dig selv.

📌En plukkeliste med ting du ved du vil får det det godt af at gøre både i krop og sind.

Hver dag plukker du så for fra listen og krydser af når du har gjort tingen.

På den måde tager du små skridt i den retning DU har brug for som passer til netop dig og det sted du er i dit liv og i din vægttabsrejse.

Du skaber din egen challenge som passer til DIG! og som bringer dig i den retning du gerne vil med overkommelige, selvkærlige og vedholdende skridt.

Jeg hepper på dig🏅

Hvis du vil have hjælp til dit vægttab så book din første samtale her >>