fbpx

Gratis fællesskab

Vægttab ↻ 360° » Kost – Bevægelse – Psyke!

Den her gruppe er til dig, der længe har prøvet at finde motivationen til at bryde vanen, og opnå det vægttab du drømmer om.

Det er til dig, der gerne vil tabe dig, men ikke helt har knækket koden til det endnu, og til dig der tror på at den letteste vej i mål, er sammen med et stærkt fællesskab af ligesindede.

Kort sagt:

Til dig der gerne vil lære, hvordan du opnår et vægttab uden at knække halsen på 7 kg grøntsager, vanvittige restriktioner og en træningsplan der tager livet af dig.

Samt at få et ballanceret forhold til kost, træning og mental sundhed, så livet bliver meget meget lettere både fysisk og psykisk.
Lyder det, den mindste smule attraktivt, så er du endt det helt rigtige sted.

Her finder du nemlig:

👉 Adgang til evidensbaseret viden om kost, træning og mental overskud

👉 Ugentlige spørge sessioner, videoer og vejledning til et lettere liv

👉Et stærkt fællesskab der er der for dig, når det er sjovt, svært, hårdt, nemt, og elendigt. Kort sagt: de heppere du har fortjent!

Jeg har hjulpet kvinder og mænd i alle aldre med, at opnå vægttab og ændre livsstil siden 2006, så du er i trygge hænder.

Tænk hvor du kan være om bare 6 måneder, hvis du begynder i dag.

Gruppen koster dig nul og en dut kroner at deltage i, men jeg forventer, at du bidrager til den gode stemning, sender hjerter og tommeltotter, når de andre medlemmer deler og generelt bare er med på at det vi giver, er det vi får tilbage.

Jeg er SÅ spændt på at møde dig, og få lov til at være en lille bitte del af din succes.

Gruppen åbner den 28. december

Hilsen
Kostvejleder, Personlig træner og FLOW specialist

Linda Bendix
Vaegttabsuniverset.dk

Vægttabsuniverset Linda
Vægttabsuniverset Linda

Væggtabs Blog

Et hvert vægttab består at 3 elementer!

Et hvert vægttab består at 3 elementer!

Disse 3 elementer udgør vægttabets anatomi KOST | BEVÆGELSE | PSYKE Hvis vi overvejer at tabe os, kræver det i min optik en helhedsorienteret tilgang hvis det er et vægttab vi ønsker, skal vare ved. Det betyder, at vi ikke kun kan fokusere på vores kost og indtage...

læs mere
Spørgsmål: Kolesterol

Spørgsmål: Kolesterol

Højt koledtorol Jeg har lige fået opdaget familie arveligt højt kolestorol, og er ved at danne mig et overblik over kost osv. Nogen herinde, som har erfaringer med lignende? Jeg spiser slet ikke linser, bønner og kikærter - nu skal jeg gerne have det flere gange om...

læs mere
Hvornår bliver overvægt en sundhedsrisiko?

Hvornår bliver overvægt en sundhedsrisiko?

Hvis du føler dig tyk er du måske nogle gange bekymret for, om det kan føre livsstilssygdomme med sig? Selv om det er fyldt med stigmatisering at have ekstra kropsvægt, er det vigtigt at huske, at tykke mennesker ikke nødvendigvis er usunde. Lad os se ud over, hvad...

læs mere